Sinds 2012 ben ik werkzaam bij een Sushi restaurant in Tilburg, genaamd “Asian Boulevard”. Het was een pas net opgestarte sushi restaurant toentertijd en ik merkte dat ze nog geen vaste huisstijl hadden. Veel flyers met belangrijke informatie werden gemaakt in Word. Omdat ik daarvoor ook voor mijn voormalige werkgever soms kleine flyers moest maken, bood ik aan om ook voor hun flyers te maken. Ze waren hier heel blij mee en zo ben ik begonnen als visueel vormgever achter de schermen, naast het bedienen in het restaurant.

Voor Asian Boulevard heb ik veel verschillende flyers gemaakt. Een van de grootste projecten waaraan ik mocht deelnemen was het vormgeven van het nieuwe menukaart. In de eerste jaren mocht ik alleen foto’s maken van de gerechten, maar in 2017 mocht ik de gehele kaart indelen & ontwerpen. Ik heb toen alle gerechten mogen fotograferen, bewerken en vervolgens de kaart vormgeven. In 2018 mocht ik opnieuw hun nieuwe menukaart ontwerpen.

 

Voor speciale evenementen of actiedagen maakte ik ook promotiemateriaal. Een voorbeeld ervan is ‘Sushi Tasting’, hierbij werd er voor 2 dagen 10 nieuwe gerechten op het menukaart ge├»ntroduceerd. De meest favoriete gerechten worden meegenomen naar het nieuwe menukaart. Hierbij had ik de foto’s gemaakt, invullijsten, waardebonnen en promotiemateriaal zowel op Facebook als mail.