Naast de flyers en promoties, kreeg ik vorig jaar de opdracht om de website van het restaurant te vernieuwen. Op de oude website stond haast geen informatie over het restaurant en gaf eigenlijk geen goed beeld hoe mooi het restaurant daadwerkelijk is. Ook was het voor veel gasten nog onduidelijk dat de boulevard uit 3 restaurants bestond. Dit wilde ik wel graag duidelijk maken op de website.

Ik was begonnen met een concept layout van hoe de website eruit moest komen te zien. Vervolgens heb ik mezelf verdiept in het maken van WordPress websites en heb toen een thema uitgekozen dat vrij overeenkwam het concept dat ik al had gemaakt. In twee maanden heb ik de website, met inhoud, foto’s en speciale links (VIP-puntenspaarsysteem & Eet.nu reserveringssysteem) kunnen realiseren.

 

Bekijk hier de volledige website van Asian Boulevard: www.asianboulevard.nl