Voor Asian Boulevard heb ik veel promotiewerk en creatief werk mogen maken. Maar zelf heb ook een aantal zijprojecten gehad. Ik heb bijvoorbeeld logo’s mogen ontwerpen en verschillende flyers mogen maken. Hieronder een aantal voorbeelden.

Een klant wilde een logo, waarbij de de letters W, A & F samen kwamen. Het was bedoeld voor een mannenkleding merk. De logo moest iets mannelijks maar ook een moderne twist hebben. We hebben eerst een aantal lettertypes geprobeerd en waren tot slot hiermee verder gegaan. Vervolgens heb ik de blauwe lijnen en schaduwen eraan toegevoegd.

 

Ik heb een minor Marketingcommunicatie gedaan op het Avans hogeschool in Den Bosch. Een docent had toen aan mij en een klasgenoot gevraagd of wij het nieuwe logo wilden ontwikkelen van de Learning Community. Wij hebben verschillende logo’s bedacht en tot slot is het de 1e geworden.

 

Toen een vriendin van mij ging trouwen werd aan mij gevraagd of ik een cartoon versie van haar en haar toekomstige man wilde maken. Dit deed ik met plezier. Ze hebben tot slot de afbeelding gebruikt voor het in het afscheidspakketje van de bruiloft.